pátek 29. srpna 2014

Hledám ajťáky! v Brně! Tisíc slonů!

A jednoho v Hradci Králové. Na Univerzitě obrany.

Ty místa co hledám v Brně vypadají takhle:


První: "programátor". Náplň: údržba, opravy a rozšiřování cca 4-5 PHP aplikací (1 z nich je Moodle, další 4 jsou programované inhouse). Převážně samostatná práce, schopnost práce v týmu. Kval. předpoklad: na prvním místě touha pracovat a samostatně se v uvedené oblasti rozvíjet, na druhém znalost technologie PHP (stačí neobjektové).

Druhá: "systémový inženýr oddělení rozvoje a provozu IS". Náplň: správa virtualizačních platforem VmWare, bezpečnostní správce, tvorba a údržba bezpečnostní dokumentace.

Třetí: "projektant informačních a komunikačních systémů". Hlavní náplň: návrh, údržba a programování součástí MS SharePoint Server, dále částečné zastupování programátora PHP aplikací. Ve všech případech je kval. předpokladem VŠ vzdělání technického směru.


Čtvrtá:  "bezpečnostní správce a administrátor"  (operačních systémů, hádám že hlavně MicroSoft, a 1-2 virtualizačních farem založených na VmWare)


První 3 místa jsou programátorská. 

Budova je bariérová - schody a tak, ano vím že jsou lidi s postižením, pro které to nehraje roli, jen abyste věděli.

Hradec hledá: "správce sítě / systémový inženýr"

Jaká je budova v Hradci, netuším, předpokládám že tosamý.  

Něco k práci pro stát - je za to míň peněz, ovšem výhodou vám může být to, že není požadována tolik ani znalost vlastní technologie, jako spíš touha v uvedené technologii pracovat a vzdělávat se (čili, že má člověk zájem trvale v tom pracovat může být důležitější, než jeho nedostatky ve znalosti dané technologie - prostě se doučí). Ale pro úplné neználky to samozřejmě také není, člověk by měl mít VŠ vzdělání technického směru.

Kam se ozvat? Na dj.sheala at gmail.com 

Úředně vyvešeno:

http://www.unob.cz/uredni_deska/Stranky/default.aspx





Žádné komentáře:

Okomentovat